Om Bandkompagniet


BAG ENHVER FANTASTISK LIVE-OPLEVELSE LIGGER ET PROFESSIONELT STYKKE ARBEJDE

Det giver tryghed at vide, at der er styr på det hele: Valg af det helt rigtige band, kontrakter med musikerne, tidsplan, lyd, lys og afstemte forventninger omkring repertoiret. Disse er vigtige omstændigheder, der tilsammen skal garantere underholdningsværdien hos dig som arrangør. Og det er lige præcis dét, vi er bedst til.

DIN OPLEVELSE I CENTRUM

Derfor har vi udviklet et underholdnings-koncept, som placerer din oplevelse i centrum af alt hvad vi foretager os. Vi har nøje udvalgt de artister, vi repræsenterer, så vi altid kan imødekomme dine musikalske ønsker, og vi prioriterer den personlige kontakt med dig gennem hele processen. Det baserer vi på mere end 12 års erfaring med musikalsk underholdning.

BANDKOMPAGNIET BYGGER PÅ TROVÆRDIGHED

Det er vores erfaring, at når der er styr på alt det praktiske, skaber vi tryghed i vores kunderelationer og troværdighed omkring vores produkt – det det hele handler om – nemlig den festlige musik og den fantastiske stemning.

NØJE UDVALGTE BANDS

Vi er vant til at arbejde med brede målgrupper. Derfor har vi udvalgt både de artister, der spiller energisk pop og de nyeste hits, dem der spiller de gamle klassikere og dem, der spiller rolig baggrundsmusik.
Fælles for dem alle er, at de kvalificerer vores virksomhed som professionel leverandør af musikalsk underholdning. Det ved vi, fordi vi kender musikerne, vi har arrangeret events med dem, og vi spillet med de fleste af dem.

Bandkompagniet | Fredensgade 4 | 7100 Vejle | Tlf. 51608193 | e-mail kontakt@bandkompagniet.dk | CVR NR:35294252

Copyright © 2015. Alle Rettigheder Reserveret.