Praktisk Info

Priser ?

Vores priser afhænger af valg af artist, spilletid, arrangementets art, antal gæster, geografisk placering og flere andre ting. På baggrund af dine oplysninger skræddersyer vi et godt tilbud, og vi er vant til at arbejde med budgetter i alle størrelsesordener. Tilbuddet inkluderer alle praktiske og administrative opgaver. Send os en UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL og få overblik fra starten!

Betaling ?

Alle detaljer omkring betaling fremgår af kontrakten mellem Bandkompagniet og dig som arrangør. Læs mere om kontrakten nedenfor. Du kan enten betale en via faktura som fremsendes igennem vores bogholderi, eller betale bandet kontant på selve aftenen.

Kontrakt ?

Bandkompagniet sørger for en professionel kontrakt hvori alle aftaler imellem Bandkompagniets bands og arrangør fremgår. Kontrakten betyder, at der fra starten er afstemte forventninger til samarbejdet og ikke opstår tvivlsspørgsmål undervejs.

Spilletid ?

Bandkompagniets bands spiller typisk 2 x 65 minutter eller 3 x 45 minutter med korte indlagte pauser. Spilletiden kan forkortes eller forlænges alt efter ønske. Vores dinner- og receptionsartister spiller under hele middagen og receptionen.

Repertoire ?

Alle vores artister har et stort bagkatalog og har hver deres force – er du mest til de nyeste hits, musik fra de danske 80’ere, klassisk 60’er-rock eller et potpourri af det bedste fra alle årtierne? Uanset hvad har vi en artist, som passer til din fest. Vi opfylder også specielle ønsker.

Plads ?

Hvor meget fylder bandet? Uanset om det er en reception, en fødselsdag eller et større event, kan du altid få oplyst hvor meget gulv- eller sceneplads artisterne skal bruge.

Send os en UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL og få overblik fra starten!

Aflysning ?

Desværre kan der komme ting i vejen, der gør, at et arrangement må aflyses. En kontrakt sikrer både dig som arrangør og Bandkompagniets artister, hvis der sker en aflysning. Kontrakten betyder, at der fra starten er afstemte forventninger til samarbejdet og ikke opstår tvivlsspørgsmål undervejs.

Bandkompagniet | Fredensgade 4 | 7100 Vejle | Tlf. 51608193 | e-mail kontakt@bandkompagniet.dk | CVR NR:35294252

Copyright © 2015. Alle Rettigheder Reserveret.